La ciutat de Vic és l’única en tot Catalunya que, per iniciativa pròpia, se suma a la proposta del Consell Escolar de Catalunya (CEC) per promoure una jornada participativa i de reflexió entorn el futur de l’educació a Catalunya. Serà el proper dissabte, 22 d’abril, en la vuitena edició de la Jornada PEC.

L’alcaldessa, Anna Erra, remarca que “un cop més mostrem la voluntat d’anar més enllà en temes educatius”. Així, “l’objectiu és que pugui quedar representada l’aportació de tota la comunitat educativa de la ciutat en el replantejament del futur de l’educació a Catalunya”.

Les conclusions que es derivin de la Jornada Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) d’enguany -en què es debatrà sobre els pilars i arquitectura del sistema educatiu, el centre educatiu, el professorat i l’alumnat- s’inclouran al document final de reflexions i propostes, elaborat pel Consell Escolar de Catalunya, per encàrrec de la consellera Meritxell Ruiz.

Què és la Jornada PEC?

La Jornada PEC és l’espai mitjançant el qual es proposa l’exposició i reflexió del fet educatiu a la nostra ciutat, una oportunitat per a la trobada de tots els agents educatius en la que es plantegen reptes i experiències d’innovació educativa.

La jornada s’emmarca en la proposta que promou el Consell Escolar de Catalunya (CEC) i la Subdirecció de Qualitat Democràtica, sota el nom “Ara és demà” i en què es planteja un debat a nivell de territori català entorn cinc eixos de treball que parteixen de cinc ponències elaborades per experts en cadascun dels àmbits amb la intenció de centrar la reflexió en una sèrie d’aspectes rellevants.

Més informació de la jornada aquí.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]