Un any més l’Ajuntament de Vic organitza una diada de Sant Jordi amb un gran ventall d’activitats dirigides a tots els públics i que han estat possibles gràcies a l’alta participació de diverses entitats i col·lectius de la ciutat. Enguany la representació de la llegenda de Sant Jordi, prevista a dos quarts de 7 de la tarda a la plaça Major, compta amb la participació de la Guàrdia Urbana de Vic que celebra el seu 150è aniversari.

Així, a banda de les tradicionals parades de roses i llibres que se situen a la plaça Major i altres espais de la ciutat durant tot el dia, s’han programat una jornada de portes obertes de l’Ajuntament amb visites guiades d’11 del matí a 1 del migdia i de 5 a 7 de la tarda. Destacar que les diverses dependències de la casa consistorial comptaran amb exposició de rams de roses gentilesa de les floristeries de la ciutat.

A partir de les 5 de la tarda la ludoteca mòbil La Xarranca s’instal·larà a la plaça Major amb els seus Jocs Gegants, tallers de clauers màgics, espais bebès i El Poblet; unes activitats adreçades, sobretot, al públic infantil.

Finalment, a dos quarts de 7 de la tarda, es viurà la representació de la llegenda de Sant Jordi a la plaça Major a càrrec de la companyia còmica L’Ou Cost i que comptarà amb la participació de la Guàrdia Urbana de Vic, que compleix 150 anys, i la col·laboració dels Geganters i Grallers del carrer de la Riera.

Podeu consultar el programa aquí.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]