Una dona sense importància de Teatre la Palangana ha estat la peça guanyadora de la Mostra de Teatre Jove Molta Merda! que va aixecar el teló el dijous 6 de juliol amb Això és el què hi ha d’Escènic Vic. Les dues obres presentades a concurs, Una dona sense importància de Teatre La Palangana i Animals de Companyia de Gottic Teatre, es van escenificar el divendres 7 i dissabte 8 on el públic va poder votar la seva preferida, decidint-ne el guanyador d’aquesta edició.

La regidora de Cultura, Susagna Roura, ha explicat que l’obra guanyadora formarà part de la programació de l’Atlàntida per la temporada vinent. Amb aquest nou format de la Mostra, promogut des de l’Ajuntament de Vic, es pretén fomentar l’impuls del treball creatiu realitzat pels grups locals.

Celebrada en el marc de la Festa Major de Vic, la Mostra de Teatre Jove es va tancar amb La Gran nit de Lurdes G d’Escènic Vic el passat diumenge 9 de juliol.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]