El President del Consorci del Ter, Joaquim Roca i la Directora de Banca Institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle, van signar el dia 6 de setembre un acord de col·laboració per fomentar l’accessibilitat, descoberta i divulgació als espais naturals fluvials del Ter. Aquest acord inclou un aportació de 3.000 € des de l’Obra Social “la Caixa” cap al Consorci del Ter, una xifra que serà complementada per fons propis de l’ens supramunicipal, tal com es preveia en el projecte, amb la finalitat d’adequar espais riberencs i fer-los així accessibles a persones amb mobilitat reduïda. El Consorci del Ter obrirà una convocatòria als ajuntaments que en formen part perquè puguin optar a rebre l’ajuda econòmica amb projectes orientats a l’accessibilitat a l’entorn natural del riu Ter i afluents.

Es pretén, d’aquesta manera, donar a conèixer la fauna, la flora i el paisatge del riu Ter a la població de les ciutats i pobles de la conca del Ter i afluents, per fomentar el coneixement, respecte i ús públic sostenible del riu i els seus hàbitats.

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb