El dissabte 22 d’abril, vigília de Sant Jordi, l’ETC proposa un recital de vuit veus poètiques d’allò més diverses i fortes. Per segon any consecutiu, un grup de poetes amb propostes absolutament diverses, punyents i interessants, presentaran la seva poesia en una vetllada poètica d’allò més adient per la vetlla de Sant Jordi.

Després de l’èxit aclaparador de l’anterior edició i de la quantitat i qualitat de poetes que abunden a les nostres terres, les organitzadores de l’acte, Irene Solà i Marta Garolera duen la intenció de seguir amb aquesta iniciativa poètica un any més, i tants com sigui possible. “Veniu a descobrir noves i velles veus, a reenamorar-vos de la paraula escrita i recitada i a començar de la millor manera la festa de Sant Jordi”.

La vetllada s’acabarà amb un brindis amb cava i la possibilitat de fullejar o comprar els diferents poemaris dels poetes que hauran recitat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]