Osona Cuina serà al Fòrum Gastronòmic Barcelona

  • El col·lectiu realitzarà 3 showcookings a la zona de Productes de la Terra

VilaWeb
Pep Comeres
19.10.2016 - 17:50

El col·lectiu Osona Cuina participarà al Fòrum Gastronòmic, que aquest any se celebra a Barcelona del 23 al 26 d’octubre, amb la realització de tres showcookings dins la zona de Productes de la Terra i de la mà de la Diputació de Barcelona.

Aquestes demostracions culinàries es duran a terme el diumenge de 12 a 1 del migdia a càrrec d’en Toni Cruells del restaurant DO Vic i d’en Manel Molera del Torres Petit; el dimarts d’11 a 12 del matí serà el torn de l’Eduard Aliberch de Cal Jutge i d’en Marc Currius de El Barecu; i, tancaran la participació d’Osona Cuina, l’Oriol Sala de El Gravat i l’Albert Reniu de Ca l’U el dimecres de 5 a 6 de la tarda.

Les ponències treballaran els productes de proximitat i es basaran en la cuina osonenca, com ara l’arròs melós de costella de porc Ral i bolets de temporada, la botifarra de ceps estofada o els canelons de pèsols amb mousse de foie i caviar de pastanaga, entre d’altres. Els showcookings finalitzaran amb la degustació de les receptes que prèviament hauran elaborat els cuiners osonencs.

La participació d’Osona Cuina al Fòrum Gastronòmic s’emmarca dins el pla d’accions que el col·lectiu portarà a terme durant aquest any per tal de promocionar Osona i la seva cultura gastronòmica arreu del territori català. És per això que s’ha apostat per la presència del col·lectiu, a través de la Diputació de Barcelona, al Fòrum Gastronòmic considerant-lo com una de les cites gastronòmiques més importants del país, que compta amb la presència de grans marques i amb una extensa agenda de ponències i demostracions a càrrec dels millors cuiners del país.

Per altra banda, destacar que el col·lectiu de restaurants ja està treballant en la temporada de la tòfona, que aquest any comptarà amb novetats, i en el Dijous Llarder, el format del qual es preveu actualitzar de cara a la propera edició que serà el 23 de febrer del pròxim any.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any