Osona Cuina aposta per la tòfona

VilaWeb
Pep Comeres
20.12.2016 - 09:54
Actualització: 20.12.2016 - 10:54

Aquest diumenge 19 de desembre, Osona Cuina va participar a la Fira de la Tòfona de Centelles amb un showcooking basat en dos dels productes de referència de la comarca, com són el porc i la tòfona.

Durant el showcooking, que van realitzar en Toni Cruells del restaurant D.O.Vic, en Marc Currius i en Gil Currius de El Barecu, i en Manel Molera, del Torres Petit, es va explicar com podem utilitzar la tòfona a casa a través de receptes senzilles i assequibles, amb l’objectiu d’apropar aquest gran producte a tot el públic.

Les receptes protagonistes del taller van ser un ‘Brick cruixent de galta de porc Ral amb tòfona’ i un ‘Arròs de costella de porc Ral amb tòfona’, ambdós es van donar a degustar entre tots els assistents.

La Fira de la Tòfona de Centelles, organitzada per l’Ajuntament de Centelles, va celebrar aquest cap de setmana la seva novena edició, i va comptar amb nombroses activitats com ara conferències, tallers gastronòmics, tallers infantils i concurs de gossos tofonaires, a més de l’habitual espai firal on poder comprar tòfones i altres productes derivats.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any