Osona Cuina aposta per la tòfona

VilaWeb
20.12.2016 - 09:54
Actualització: 20.12.2016 - 10:54

Aquest diumenge 19 de desembre, Osona Cuina va participar a la Fira de la Tòfona de Centelles amb un showcooking basat en dos dels productes de referència de la comarca, com són el porc i la tòfona.

Durant el showcooking, que van realitzar en Toni Cruells del restaurant D.O.Vic, en Marc Currius i en Gil Currius de El Barecu, i en Manel Molera, del Torres Petit, es va explicar com podem utilitzar la tòfona a casa a través de receptes senzilles i assequibles, amb l’objectiu d’apropar aquest gran producte a tot el públic.

Les receptes protagonistes del taller van ser un ‘Brick cruixent de galta de porc Ral amb tòfona’ i un ‘Arròs de costella de porc Ral amb tòfona’, ambdós es van donar a degustar entre tots els assistents.

La Fira de la Tòfona de Centelles, organitzada per l’Ajuntament de Centelles, va celebrar aquest cap de setmana la seva novena edició, i va comptar amb nombroses activitats com ara conferències, tallers gastronòmics, tallers infantils i concurs de gossos tofonaires, a més de l’habitual espai firal on poder comprar tòfones i altres productes derivats.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem