Els Pioners i Caravel·les de l’Agrupament Escolta i Guia Arrels de Manlleu organitzen una caminada solidària amb les persones refugiades en el marc del projecte engegat per aquesta unitat des de principis de curs, que té per objectiu conscienciar a tothom sobre les problemàtiques que pateixen les persones refugiades, així com la recaptació de fons per millorar en la mesura del possible la vida d’aquestes abans que siguin acollides pels diferents països de la Unió Europea que així es van comprometre a fer-ho.
Tindrà lloc el proper dissabte 18 de març de 2017. Les inscripcions començaran a les 8 del matí als caus de l’Agrupament (C/ Enric Delaris, 69) i el tret de sortida es donarà al mateix lloc a 2/4 de 9 del matí.

El recorregut serà de 9,5km i és apte per a tots els públics. Les inscripcions tindran un preu de 5€, que aniran destinats íntegrament a organitzacions que treballen amb les persones refugiades. Inclou esmorzar i avituallaments.

La caminada serà possible gràcies a la col·laboració de la Xarcuteria i cansaladeria Camps, Les Basses, la Carnisseria Parés, la Rostisseria Ca La Montse, la Fruiteria Jordà, Fruites i verdures De Sardi, Forn de pa Barnils, Forn de pa Altarriba, Fleca de St. Roc i Can Cirera.

Més enllà de la caminada, el projecte engegat per la unitat de Pioners i Caravel·les té previst organitzar altres esdeveniments per recaptar fons per enviar a organitzacions que treballen amb les persones refugiades. També es produirà un intercanvi de cartes entre els joves i refugiades i refugiats de la seva mateixa edat. Durant el curs, també s’està participant activament a les mobilitzacions de pressió social per exigir als polítics que actuïn davant del drama d’aquesta crisi humanitària.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]