El pianista Daniel Taboada

Dilluns 20, dimarts 21 i dimecres 22 de març a les 11.30 h, 612 alumnes de secundària interpretaran a la sala Ramon Montanyà de L’Atlàntida una cantata creada a partir de diferents temes del musical El Mikado. L’acompanyament instrumental anirà a càrrec del pianista Daniel Taboada i la direcció dels cors serà a càrrec de Sebastià Bardolet i Pere Sellarès. Aquesta activitat s’emmarca dins del projecte educatiu: El Mikado que L’Atlàntida i l’Ajuntament de Vic han impulsat al llarg d’aquest curs escolar.

El projecte educatiu El Mikado culmina amb la producció de dos espectacles independents:

1- La Cantata que s’interpretarà a la sala Ramon Montanyà en tres sessions matinals els dies 20, 21 i 22 de març amb la participació de 612 alumnes de secundària.

2- El Musical que s’estrenarà el dissabte 13 de maig a la sala Ramon Montanyà en doble sessió amb la participació de 40 alumnes de secundària.

Els centres educatius que hi participen són: IES Vic, IES Jaume Callís, Sagrat Cor de Vic, Escorial de Vic, Escola Sagrats Cors Torelló, Sagrats Cors de Centelles, IES de Gurb, IES Les Margues de Calldetenes, IES del Voltreganès, Escola Rocaprevera de Torelló, Institut Escola Marta Mata de Torelló, Institut Miquel Martí i Pol, Escola Casals Gràcia.

Els papers dels solistes de la cantata i del musical seran interpretats per 18 joves de la comarca d’Osona que van ser seleccionats a través d’un càsting el passat mes d’octubre. La direcció escènica és a càrrec d’Antoni Font, la responsable de les coreografies és Karen López i la direcció de l’Orquestra de Cambra recau sobre Raúl Patiño. Per a més informació sobre el projecte educatiu podeu fer clic aquí.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics d’Osona i el Consell Comarcal.

Per consultar el dossier del projecte educatiu El Mikado feu clic aquí.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]