El diputat d’Educació de la Diputació de Barcelona, Rafel Homet ha inaugurat aquest divendres a Olost l’exposició fotogràfica itinerant Escoles d’altres mons que es podrà visitar fins al 27 d’abril al Centre Cívic del municipi (c/Escoles, 2).

L’exposició, fruit del treball del fotoperiodista Kim Manresa, és un recurs educatiu proporcionat per la Diputació de Barcelona amb l’objectiu que les escoles i altres entitats disposin d’eines per fomentar valors a l’entorn del dret a l’educació, la solidaritat i el respecte a la diversitat de les persones.

El treball de Kim Manresa porta a reflexionar al voltant del dret de totes les persones a l’educació, i l’exigència que aquesta sigui una prioritat de les administracions públiques i dels organismes internacionals.

A través de 50 fotografies, 16 de les quals serveixen de base per treballar a les aules i aprofundir en els valors de la solidaritat, les escoles, els professors i la ciutadania en general fan un viatge per diferents indrets del món i poden reflexionar sobre la inclusió i la importància de l’educació.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]