El Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana, en col·laboració amb els Ajuntaments de Balenyà, El Brull, EMD Sant Miquel de Balenyà, Malla, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau, han impulsat el programa Estiu Jove 2017, conformat per un seguit d’activitats lúdiques, esportives i formatives adreçades a joves de 12 a 29 anys durant els mesos de juliol, agost i setembre.Les activitats s’han estructurat amb l’objectiu de treballar el temps de lleure dels nois i les noies des d’una perspectiva socioeducativa i fomentar la participació, la mobilitat i la interacció del jovent.

En total, més de 300 joves han gaudit de l’Estiu Jove, essent la sortida mancomunada a Water World, parc aquàtic situat a Lloret de Mar, l’activitat estrella amb 80 joves participants. S’han realitzat diverses activitats com tallers de tatuatges de henna, tallers de slackline i malabars, tallers d’aprendre a fer trucs amb l’scooter, tornejos de bubble football i una sortida a l’Open Camp a l’Estadi Olímpic de Barcelona.

Una de les noves apostes d’enguany ha estat realitzar una Holy party als diversos municipis, emmarcada dins de la programació municipal en època d’estiu, per tal de donar una alternativa d’oci als adolescents i joves dins l’oferta festiva.

Per tal de poder ampliar el ventall dels interessos de les persones joves també s’han ofert dos cursos de formació en el lleure destinades a diferents grups d’edat; el curs de premonitors/es per a joves entre 16 i 17 anys, i el curs de monitors/es per a joves entre 18 i 29 anys.

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb