Aquest dimarts al matí dues de les escoles participants al projecte Cultura Emprenedora a les Escoles venen els seus productes al mercat setmanal de dimarts. Aquesta setmana són les cooperatives creades per l’escola Dr. Joaquim Salarich (Salarich Vic i Salarich Pro) i el Col·legi Sagrat Cor (Material 100% i Un Tic) les encarregades de comercialitzar els seus productes.

En el transcurs de la jornada els alumnes han rebut la visita de l’alcaldessa de Vic, Anna Erra i del vicepresident segon de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, que han pogut conèixer la seva experiència. Erra ha destacat que “aquest projecte d’emprenedoria aporta als alumnes els valors de l’esforç, el treball i les decisions en equip”. Per la seva banda el diputat i alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha expressat que la Diputació continuarà apostant per aquest projecte, ja que totes les parts implicades es mostren molt satisfetes i cada vegada hi ha més centres escolars que demanen poder-s’hi adherir.

D’altra banda, el pròxim dimarts, dia 31 de maig tindrà lloc l’exposició i venda dels productes creats per les dues altres escoles participants al projecte que són el Col·legi Pare Coll – Fedac Vic (Yabadumba, Lapits i Spoom) i el Col·legi Escorial (Coopcraft i Dismo).

El projecte Cultura emprenedora a les escoles està impulsat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Vic s’ha adherit a aquesta iniciativa des de fa 4 anys. Enguany ha comptat amb la participació de 4 escoles de Vic, amb 220 alumnes.