Pla general dels blocs. 12.07.2017 (Horitzontal).

L’Agència Catalana de l’Aigua ha iniciat els treballs per estabilitzar sis grans blocs de roca que es van detectar al marge esquerre de la presa del pantà de Sau (Osona). En un comunicat, Territori explica que durant unes tasques de desbrossada de vegetació i adequació del talús es van descobrir els blocs, que podrien suposar un risc sobre les zones de pas per accedir a les galeries de la presa. Tot i això, Territori puntualitza que els blocs no suposen cap risc per al correcte funcionament i estabilitat de la presa. Els treballs, que està previst que durin quatre mesos, s’han pressupostat en prop de 17.000 euros i consistiran en cobrir els blocs amb una malla d’acer d’un total de 100 metres quadrats.

Territori ha explicat que la malla de subjecció dels blocs anirà folrada per un altre tipus de malla de triple torsió a fi d’evitar petits despreniments per possibles petits trencaments del mateix bloc.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]