El rector de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), Jordi Montaña, i el director general de Mobile World Capital Barcelona (MWCapital), Aleix Valls, van signar ahir un conveni de col·laboració. Amb aquesta signatura es vol establir un marc de col·laboració permanent en l’àmbit de la docència, recerca, transferència de coneixement, de la tecnologia i la innovació digitals. Més concretament es promouran relacions de caràcter acadèmic, científic i professional d’interès comú, s’estudiaran projectes i iniciatives que reportin beneficis a ambdues parts i es facilitarà que estudiants de la UVic-UCC puguin fer pràctiques en empreses del sector.

MWCapital impulsa la transformació mòbil i digital de la societat, amb l’objectiu de millorar la vida de les persones a escala global. Amb suport públic i privat a Barcelona, Catalunya i Espanya, MWCapital treballa en tres àrees: l’acceleració de la innovació a través de l’emprenedoria digital; la transformació digital de la indústria; i la capacitació de noves generacions, professionals i ciutadans en l’ús de tecnologies digitals.

Suport al nou Grau en Emprenedoria en l’Economia Digital

Amb aquest conveni, MWCapital també donarà suport, mitjançant possibles pràctiques als estudiants i col.laboracions acadèmiques, al nou Grau en Emprenedoria i Economia Digital, que la UVic-UCC oferirà per al curs vinent a la seu de Granollers. Es tracta del primer grau emergent de tres anys (180 crèdits) que la UVic-UCC incorpora a la seva oferta acadèmica, i que té per objectiu capacitar els alumnes per a la creació de start-ups de base tecnològica o bé dotar-los de les competències necessàries per incorporar-se en una empresa consolidada que vulgui orientar el seu negoci a l’àmbit digital.

MWCapital donarà suport també als programes Study Abroad, destinats a estudiants internacionals que desitgin passar un o dos semestres a Barcelona, estudiant a la UVic-UCC matèries en anglès en els àmbits dels negocis, el disseny i la innovació.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]