El rector de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), Jordi Montaña, i el 4t tinent d’alcalde de Vic i regidor de Fires i Mercats, Benjamí Dòniga, han signat aquest dimecres 6 de setembre un conveni de col·laboració entre la UVic i el Mercat de Música Viva de Vic (MMVV), representat per l’Organisme Autònom de Fires i Mercats de Vic (OFIM), entitat que organitza aquest esdeveniment.

La signatura d’aquest conveni contempla promoure les relacions de caràcter acadèmic, cultural i professional entre la UVic i el MMVV, un fet que permetrà fomentar l’intercanvi recíproc entre la Universitat com a motor per al progrés social, cultural i econòmic de la ciutat, i el MMVV com a referent de la indústria musical de Catalunya.

Aquest conveni també acorda la promoció i publicitat d’ambdues institucions a través de la plataforma de vals de descompte i avantatges U-Vals, que ofereix un ampli ventall d’ofertes lúdiques, esportives, d’oci i lleure a tots els membres de la comunitat universitària.

Per altra banda, l’acord contempla la participació de l’OFIM en el Campus Market de la UVic-UCC, una fira que se celebra cada curs des de fa tres anys i que engloba totes les empreses i establiments que participen en la plataforma de descomptes U-Vals, i la voluntat de col·laboració en la comissió que organitza la Festa Major de la UVic cada primavera. Algunes d’aquestes accions ja es duran a terme durant la 29a edició del MMVV, que tindrà lloc la setmana que ve, del 13 al 17 de setembre.

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de Vilaweb