La U.E. Gurb, campiona de Catalunya de gimnàstica rítmica en dues modalitats

• Les gimnastes s’han adjudicat el primer lloc en modalitat de trio infantil i d’individual prebenjamí i també han obtingut dos segons llocs al podi

Pep Comeres
09.05.2016 - 11:06
Actualització: 09.05.2016 - 13:06

La Unió Esportiva Gurb s’ha endut 4 medalles a la final de la Copa Catalana de gimnàstica rítmica en edat escolar, que s’està disputant aquest diumenge a Reus. Les gimnastes han quedat primeres en la categoria de trio infantil, amb l’equip format per Irina Saifz, Xenia Minoves i Elia Prats. A més, en categoria prebenjamina individual, Laura Quero s’ha proclamat campiona de Catalunya i Arlet Aguayo ha obtingut el segon lloc.

Pel que fa a la modalitat de conjunts, les gurbetanes han quedat segones en categoria infantil, amb l’equip format per Maria Vallbona, Maria Puigneró, Lucia Agramunt, Jana Torras i Laia Noguer.

En total quinze gimnastes de la U.E. Gurb van obtenir plaça per competir a la final de la Copa Catalana de gimnàstica rítmica en edat escolar, repartides en dos equips de conjunt, un trio, un duo i sis gimnastes en diverses categories individuals. Les gurbetanes ho van aconseguir després d’obtenir uns molts bons resultats a les tres fases de la competició. El 19 de març i el 23 d’abril (Pobla de Claramunt) el club va penjar-se quatre medalles. El 10 d’abril, a Vilanova del Camí, en van aconseguir 5.

L’equip de gimnàstica rítmica de la U.E. Gurb l’entrena Melinda Erika Martin, campiona de Romania de gimnàstica rítmica i onzena d’Europa l’any 1997. L’equip va començar a caminar fa set anys com un extraescolar del CEIP Les Escoles de Gurb. L’any passat va competir provisionalment sota el paraigua del Club Gimnàstic Vic i aquesta temporada ja ho ha fet constituït formalment com una secció de la U.E. Gurb.