La segona Pollastrada de Seva fa el ple amb 250 comensals

VilaWeb

Pep Comeres

07.09.2016 - 08:12
Actualització: 07.09.2016 - 10:12

Aquest diumenge 4 de setembre es va celebrar als jardins del Prat de Seva la segona edició de la Pollastrada, un àpat popular que té com a ingredient estrella el pollastre de pagès del Montseny. La festa, organitzada pel jove emprenedor osonenc Pere Molins, va tornar a ser un èxit en aquesta segona edició, que va comptar amb l’assistència de més de 250 persones. L’objectiu era donar a conèixer aquest pollastre criat en llibertat als boscos i prats del Parc Natural del Montseny i reivindicar la qualitat dels productes de proximitat que tenim a casa nostra.

Els comensals van poder gaudir d’un dinar complet a preu popular, amb primer plat, el pollastre de pagès rostit a la llenya com a plat estrella, les postres i beguda, pa i cafès. L’organització també va amenitzar la festa amb música i un sorteig final acabat el dinar. Amb la Pollastrada es vol compartir amb tot el poble de Seva i voltants la qualitat de les matèries primeres que hi ha a casa nostra.

Sobre Pollastre del Montseny

Darrere de Pollastre del Montseny hi ha el jove emprenedor osonenc Pere Molins, que va voler aprofitar la tranquil·litat dels boscos i prats del poble situat dins el Parc Natural del Montseny per criar-hi pollastres “que corrin”, tal i com s’havia fet tota la vida.
Es tracta d’uns pollastres que tarden 4 vegades més a créixer que les races que s’utilitzen avui en dia, amb alimentació cent per cent de gra i pastures i deixant-los la porta oberta a l’exterior perquè surtin sempre que vulguin. El resultat és un pollastre de carn treballada, tendre i gustosa, d’un color natural entre groc i blanc, i ideal per cuinar tant a la cassola com a la brasa.

La bona rebuda que ha tingut el producte fa que Pere Molins estigui dins del grup de productors Osona Terra i que es plantegi l’ampliació del negoci, amb instal·lacions més grans i “si tot va be”, una possible futura obertura d’una rostisseria on vendre el producte ja cuinat. Actualment disposa de venda al detall amb una carnisseria online que serveix pollastre de pagès i altres productes de proximitat arreu del país.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem