Els dies 20, 21, 27 i 28 d’abril, Manlleu Associació de Botiguers (MAB) organitza el Gastromoda, una iniciativa innovadora que fusionarà moda i restauració. Cinc establiments de restauració presentaran sopars amb menús gastronòmics de noms suggerents, acompanyats de desfilades de moda en exclusiva per als comensals.

El dia 20, a la pizzeria Il Picolo Biondo, desfilarà la botida de moda dona Albina. El dia 21, a l’Origen, serà el torn de Passarel·la, també de moda femenina. El divendres 27 a Cal Batlle, Silví’s presentarà les novetats en moda dona i, al Manlleuet, desfilaran els nens de Gelsa, moda infantil. El divendres 28 al restaurant Torres Petit, desfilada de llenceria i bany de Vestal.

Amb aquesta acció es crearan sinergies entre sectors i es potenciarà l’oferta de moda i gastronòmica de la ciutat. El Gastromoda s’emmarca en el Pla de dinamització del comerç de Manlleu, que té el suport de l’Ajuntament de Manlleu, de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]