El divendres 21 d’abril, a les 22:00 hores, la cantant osonenca Ju presentarà a la sala La Canal de Tona el seu disc El món es mou, un recull de cançons amb molta llum que irromp amb força dins l’escena musical catalana. El disc expressa les vivències personals de l’artista amb un estil original que beu principalment del pop-rock, el reggae i el R&B.

El món es mou (https://open.spotify.com/album/7DRJvyWG85zRseKiOgIWb1) és un disc fresc, sincer i proper que Ju reconeix com l’expressió d’unes vivències que se senten, s’expliquen i es transformen. La cantant i compositora defineix l’àlbum com “la respiració que sento respecte a situacions de la vida; una guspira de llum que em fa feliç mentre l’exploro, coneixent-la cada cop millor…”

Les cançons de Ju parlen d’emocions i com les gestionem, de l’acceptació d’una realitat que cadascú viu a la seva manera, de les ganes de viure, dels drets humans, de la senzillesa -i alhora complexitat- de les relacions que s’estableixen entre persones, de la lluita per un món millor, de la superació personal…

Ju, que va resultar finalista del VicSona 2016, ja ha presentat els temes del disc en concert en tres actuacions en el darrer Mercat de la Música Viva de Vic, i a La Mirona de Salt i al Pasternak de Vic, entre d’altres sales, i aquesta tardor ha fet també una gira per Mallorca.

Vídeos: TEMPS i DECISIÓ

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]