Guillem Roma torna a l’Ateneu de Manlleu aquest divendres, 9 de juny, amb un concert especial. Després d’haver publicat «Connexions», el músic osonenc hi torna per presentar un espectacle especial: Un duet amb l’italià Alessio Arena. Gràcies a una cançó de Violeta Parra a les xarxes socials van entrar en contacte. Des de llavors, la seva connexió ha estat total i Roma i Arena s’han convertit en inseparables. Arena ha cantat al disc de Roma i Roma ha cantat en el disc d’Arena i els dos han protagonitzat el clip «Senyals». El concert començarà a les 10 del vespre i les entrades estan a la venda a la Bodegueta de Manlleu i per internet a Ticketea (http://bit.ly/Ateneuromarena)

El curs passat, Guillem Roma va presentar un duet molt especial amb Judit Nedderman. Ara torna a l’Ateneu amb un concert combinat on es desgranaran les cançons del nou disc de Roma amb temes de «La danza secreta» el darrer treball d’Arena. En aquest últim treball, Roma aposta per un so més contundent cultivant una personalitat sòlida que agafa volada amb unes cançons originals i sorprenents que connecten de forma natural i fresca amb influències tan diverses com la música mexicana, els boleros o els sons mediterranis.

Alessio Arena és un artista napolità que ha explotat les seves facetes artístiques des de ben jove. Aquest músic és conegut al seu país d’origen com a escriptor de novel·les i per les seves incursions teatrals. Si al seu àlbum de debut encara cantava en italià i napolità, al seu darrer disc «La danza secreta» té el castellà i el català com a les llengües predominants. El seu últim disc, ric en estils, hi haurà una mica de cançó italiana, flamenc, jazz i electrònica.