Gran participació en les ponències d’Osona Cuina al Fòrum Gastronòmic

  • Els bolets, el porc Ral i les verdures van ser els grans protagonistes dels plats osonencs

VilaWeb
Pep Comeres
27.10.2016 - 19:40
Actualització: 27.10.2016 - 21:40

Del 23 al 26 d’octubre, Osona Cuina ha participat activament en l’edició barcelonina del Fòrum Gastronòmic. Les demostracions culinàries realitzades pel col·lectiu han tingut lloc a la zona de Xarxa de Productes de la Terra, i han comptat amb un gran nombre d’espectadors que han pogut degustar les receptes dels cuiners osonencs.

El col·lectiu va presentar un total de sis receptes, totes elles basades en productes de proximitat i de temporada, a més de ser representatives del territori. Així, els bolets, el porc Ral i les verdures van ser els grans protagonistes dels plats osonencs. Cal destacar que en tots els casos es van superar les previsions, fins al punt que en cada sessió es van esgotar les degustacions, fet que demostra l’expectació que es va originar al voltant de cada demostració realitzada pel col·lectiu.

Els tres showcookings d’Osona Cuina han anat a càrrec de sis cuiners del col·lectiu, com són en Toni Cruells del D.O. Vic, en Manel Molera del Torres Petit, l’Eduard Aliberch de Cal Jutge, en Marc Currius de El Barecu, l’Oriol Sala de El Gravat i l’Albert Reniu de Ca l’U. Tots ells han passat per l’escenari gestionat per la Diputació de Barcelona, ubicat en una zona reservada per a petits productors i altres empreses expositores, totes elles de la província de Barcelona.

La participació d’Osona Cuina al Fòrum Gastronòmic s’emmarca dins el pla d’accions que el grup de cuiners portarà a terme durant aquest any per tal de promocionar Osona i la seva cultura gastronòmica arreu del territori català. És per això que s’ha apostat per la presència del col·lectiu, a través de la Diputació de Barcelona, al Fòrum Gastronòmic considerant-lo com una de les cites gastronòmiques de referència, que compta amb la presència de grans marques i una extensa agenda de ponències i demostracions a càrrec dels millors cuiners del país.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any