Goufone amb la col·laboració de l’ajuntament de Vic instal·larà un punt d’accés wifi gratuït, el divendres i dissabte, a la plaça Major de Vic amb la finalitat de facilitar al públic assistent al Mercat de Música Viva de Vic l’accés a Internet.

La implantació de diverses antenes permetran dotar la plaça Major de Vic d’un espai amb xarxa wifi lliure d’accés a Internet durant el cap de setmana del MMVV. Una xarxa en línia que faciliti la cerca d’informació i l’ús social de la xarxa de manera ràpida i còmoda, permetent navegar gratuïtament a través de dispositius mòbils, tablets i ordinadors.

Amb aquesta acció Goufone abasteix de tecnologia el MMVV perquè el públic pugui fer ús de les noves tecnologies i poder estar plenament connectats, evitant que es pugui saturar l’espai de la plaça Major per sobrecàrrega de connexions a la xarxa al ser un espai relativament reduït. Aquesta acció forma part del conjunt de col·laboracions i activitats que anualment Goufone realitza amb diferents entitats i associacions per facilitar l’accés a les noves tecnologies. L’empresa Goufone treballa constantment per posicionar-se com a operador de referència en les diferents zones on està present amb els valors que els caracteritzen: tracte proper, de casa, especialistes i transparència.

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb