Goufone amb la col·laboració de l’ajuntament de Vic instal·larà un punt d’accés wifi gratuït, el divendres i dissabte, a la plaça Major de Vic amb la finalitat de facilitar al públic assistent al Mercat de Música Viva de Vic l’accés a Internet.

La implantació de diverses antenes permetran dotar la plaça Major de Vic d’un espai amb xarxa wifi lliure d’accés a Internet durant el cap de setmana del MMVV. Una xarxa en línia que faciliti la cerca d’informació i l’ús social de la xarxa de manera ràpida i còmoda, permetent navegar gratuïtament a través de dispositius mòbils, tablets i ordinadors.

Amb aquesta acció Goufone abasteix de tecnologia el MMVV perquè el públic pugui fer ús de les noves tecnologies i poder estar plenament connectats, evitant que es pugui saturar l’espai de la plaça Major per sobrecàrrega de connexions a la xarxa al ser un espai relativament reduït. Aquesta acció forma part del conjunt de col·laboracions i activitats que anualment Goufone realitza amb diferents entitats i associacions per facilitar l’accés a les noves tecnologies. L’empresa Goufone treballa constantment per posicionar-se com a operador de referència en les diferents zones on està present amb els valors que els caracteritzen: tracte proper, de casa, especialistes i transparència.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]