Es tracta d’una gran oportunitat per a presenciar un dels ballets més estimats pel públic. ‘El Llac dels Cignes’ de Txaikovski és un dels ballets més representats de la història de la dansa i un dels més estimats de tots els temps. La seva història hipnotitzant passa per tota la gamma d’emocions humanes; el consens popular s’inclina a assenyalar a Txaikovski com el compositor més admirat pel que fa a la música per ballets.

Un ballet fundat fa 25 anys

Fundat el 1989 pel coreògraf i ballarí rus Timur Fayziev, el Ballet de Moscou està format per alguns dels més destacats ballarins i coreògrafs dels ballets russos com el Bolshoi o el Stanislavsky i és, avui dia, una de les companyies més importants del seu país. Des de la seva fundació ha realitzat més d’un miler de representacions i més de 60 gires per tot el món: Japó, Xina, Taiwan, Itàlia, Suïssa, Anglaterra, Espanya, etc.

El 1991 la companyia fou escollida pel genial Rudolf Nureyev per fer la seva darrera gira per Europa. El Ballet de Moscou compta amb un repertori extens on destaquen títols com ‘El Llac dels Cignes’, ‘Trencanous’, ‘La Bella Dorment’, ‘El Somni d’una Nit d’Estiu’ i les seves últimes produccions: ‘Carmen’, ‘Don Quixot’ i ‘Romeu i Julieta’.

Amb la finalitat d’apropar la dansa al major número de públic possible, s’ofereix un preu reduït per a grups. El preu de cada entrada de grup és de 20€. (L’únic requisit per formar un grup: mínim 12 persones). El preu de l’entrada individual en el punt de venda és de 35€.

Les entrades per ales dues funcions estan a la venda a les taquilles de l’Atlàntida i al seu web.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]