Cervesa del Montseny dobla la superfície de la seva fàbrica per fer front a l’increment de la demanda

  • L'empresa invertirà 250.000 euros en l'adquisició de nova maquinària per augmentar la producció

VilaWeb
Pep Comeres
18.02.2016 - 09:11
Actualització: 18.02.2016 - 10:11

La Companyia Cervesera del Montseny ha iniciat el 2016 amb un pla de creixement que preveu l’ampliació de les seves instal·lacions de Sant Miquel de Balenyà, a Osona. La cervesera ha doblat la superfície de la seva fàbrica fins els 900 metres quadrats per treballar d’una manera més eficient i augmentar la producció. A més, la companyia osonenca té previst invertir 250.000 euros addicionals en l’adquisició de nous dipòsits fermentadors i la instal·lació d’una moderna maquinària d’elaborar cerveses. Tot plegat, ha de permetre fer front a una creixent demanda de la cervesa artesana a Catalunya i que, segons asseguren des de l’empresa, se situa per sobre del 20% cada any.

La nova maquinaria i l’ampliació de la fàbrica han d’ajudar a fer front a tota aquesta demanda que, segons asseguren des de l’empresa, també queda demostrada amb la consolidació de festivals cervesers de referència a Europa com el Barcelona Beer Festival, que se celebra a principis de març a Les Drassanes de Barcelona i on Cervesa del Montseny i és present cada any.

Des de la cervesera asseguren que la majoria de vendes de cervesa artesana a Catalunya es fan en les gran superfícies, petits cellers i llocs especialitzats. En canvi, té menys presència al sector de l’hostaleria. Per això, la cervesera osonenca destinarà part dels seus esforços a créixer en aquest sector, ja que creu que h ha un gran potencial de millora. Així, a més de seguir buscant distribuïdors especialitzats, presentaran com a novetat la instal·lació d’unes aixetes a bars i restaurants que permeten servir la cervesa artesana més fresca.

La Companyia Cervesera del Montseny i és una empresa pionera a Catalunya en la producció de cervesa artesana. Ocupa a vuit persones i destina a l’exportació el 20% de la seva producció. La companyia envasa cerveses naturals sense pasteuritzar i, al llarg de l’any, elaboren fins a catorze varietats.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any