Cervesa del Montseny dobla la superfície de la seva fàbrica per fer front a l’increment de la demanda

  • L'empresa invertirà 250.000 euros en l'adquisició de nova maquinària per augmentar la producció

VilaWeb

Pep Comeres

18.02.2016 - 09:11
Actualització: 18.02.2016 - 10:11

La Companyia Cervesera del Montseny ha iniciat el 2016 amb un pla de creixement que preveu l’ampliació de les seves instal·lacions de Sant Miquel de Balenyà, a Osona. La cervesera ha doblat la superfície de la seva fàbrica fins els 900 metres quadrats per treballar d’una manera més eficient i augmentar la producció. A més, la companyia osonenca té previst invertir 250.000 euros addicionals en l’adquisició de nous dipòsits fermentadors i la instal·lació d’una moderna maquinària d’elaborar cerveses. Tot plegat, ha de permetre fer front a una creixent demanda de la cervesa artesana a Catalunya i que, segons asseguren des de l’empresa, se situa per sobre del 20% cada any.

La nova maquinaria i l’ampliació de la fàbrica han d’ajudar a fer front a tota aquesta demanda que, segons asseguren des de l’empresa, també queda demostrada amb la consolidació de festivals cervesers de referència a Europa com el Barcelona Beer Festival, que se celebra a principis de març a Les Drassanes de Barcelona i on Cervesa del Montseny i és present cada any.

Des de la cervesera asseguren que la majoria de vendes de cervesa artesana a Catalunya es fan en les gran superfícies, petits cellers i llocs especialitzats. En canvi, té menys presència al sector de l’hostaleria. Per això, la cervesera osonenca destinarà part dels seus esforços a créixer en aquest sector, ja que creu que h ha un gran potencial de millora. Així, a més de seguir buscant distribuïdors especialitzats, presentaran com a novetat la instal·lació d’unes aixetes a bars i restaurants que permeten servir la cervesa artesana més fresca.

La Companyia Cervesera del Montseny i és una empresa pionera a Catalunya en la producció de cervesa artesana. Ocupa a vuit persones i destina a l’exportació el 20% de la seva producció. La companyia envasa cerveses naturals sense pasteuritzar i, al llarg de l’any, elaboren fins a catorze varietats.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem