L’alcaldessa de Vic, Anna Erra, acompanyada de regidors i regidores del govern -de PDECat- i de l’oposició -ERC-Som Vic i Capgirem Vic- ha signat el decret d’alcaldia que dona ple suport al referèndum convocat pel Govern pel proper 1 d’octubre. Erra ha afirmat que “Vic està a punt per l’1 d’octubre i la ciutadania podrà votar als locals habituals”. Per fer-ho possible, ja s’han posat a disposició els espais per la celebració del Referèndum després de rebre una comunicació del Govern via telemàtica.

L’alcaldessa de la capital d’Osona ha fet una crida a la votació “sense por” ja que “per davant les pors i les amenaces, hi ha la democràcia”. Tanmateix, ha agraït “la fortalesa del Govern i la fermesa del Parlament per fer possible un moment històric”.

El regidor d’ERC-Som Vic, Joan Ballana, ha destacat “la unitat mostrada en la jornada d’ahir al Parlament i que s’ha traslladat a l’Ajuntament de Vic”.

Per la seva banda, el regidor de Capgirem Vic, Marc Barnolas, ha celebrat “la diada històrica viscuda ahir” i ha refermat la voluntat de “fer pinya des del municipalisme ara que ens trobem en un punt de no retorn.”

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]