Un any més, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, l’Associació Motards Independentistes, amb col·laboració de l’ANC de Vic, ha organitzat la VIII Manifestació Independentista en Moto.

A les 7 del matí han començat a sortir diverses columnes d’arreu del territori per dirigir-se a Vic. Més de 800 motos han omplert la Plaça Major de Vic ben d’hora per formar un mosaic gegant en forma d’estelada, la bandera símbol de la lluita per la llibertat de Catalunya.

Podeu veure el Timelapse aquí.

Les motos han accedit a la plaça Major de Vic a les 8 del matí i a les 9:15 s’ha donat pas als parlaments, amb la intervenció de l’Alcaldessa de Vic, Anna Erra; la coordinadora de la territorial de Vic de la ANC, Carme Vilaró ; i Olga Palahí, Presidenta de Motards Independentistes.

L’Associació també ha desplagat un domàs gegant de Sís de colors portant pels companys de l’ANC d’Euskal Herria, on l’Associació hi va cada any per compartir experiències.

La sortida de les motos de la Plaça s’ha fet a les 10 del matí quan han fet camí cap al Bruc. L’Associació calcula la participació en més de 1.200 motos.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]