Un any més, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, l’Associació Motards Independentistes, amb col·laboració de l’ANC de Vic, ha organitzat la VIII Manifestació Independentista en Moto.

A les 7 del matí han començat a sortir diverses columnes d’arreu del territori per dirigir-se a Vic. Més de 800 motos han omplert la Plaça Major de Vic ben d’hora per formar un mosaic gegant en forma d’estelada, la bandera símbol de la lluita per la llibertat de Catalunya.

Podeu veure el Timelapse aquí.

Les motos han accedit a la plaça Major de Vic a les 8 del matí i a les 9:15 s’ha donat pas als parlaments, amb la intervenció de l’Alcaldessa de Vic, Anna Erra; la coordinadora de la territorial de Vic de la ANC, Carme Vilaró ; i Olga Palahí, Presidenta de Motards Independentistes.

L’Associació també ha desplagat un domàs gegant de Sís de colors portant pels companys de l’ANC d’Euskal Herria, on l’Associació hi va cada any per compartir experiències.

La sortida de les motos de la Plaça s’ha fet a les 10 del matí quan han fet camí cap al Bruc. L’Associació calcula la participació en més de 1.200 motos.

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de Vilaweb