“Records de Dylan” és la història d’un amor i és la història d’una lluita. La vida i els anhels de dos grups de joves que es creuaran a la Universitat de Barcelona el curs 1976-77.

Uns la trepitgen per primer cop, delerosos de totes les experiències que el pugui brindar. Els altres, ja a l’últim curs, centren la seva mirada molt més enllà, en el món que han d’aconseguir: un món de pau en que cap home es vegi obligat a prendre una arma per matar un altre home.

Sense pretensions de ser cap lliçó ni de vida ni d’història volem fer un reconeixement a tots els objectors de consciència que des de 1971 van iniciar accions que comprometien la seva llibertat, fins a aconseguir el 2001 la supressió total del servei militar obligatori. I ho volem fer explicant una història senzilla, una història d’amics, de festes, de compromisos, de dubtes, d’amor i potser, també, de renúncies.

Representacions: 22 d’abril a les 21:30h i 23 d’abril a les 18h

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]