Més de dos-cents nens i nenes de les escoles de Torelló han participat en la Festa de l’Arbre, que s’ha celebrat aquest divendres, amb una plantada d’arbres. Els infants s’han distribuït en grups i han plantat 34 arbres d’espècies com freixes, aurons, avellaners, til·lers i severes.

La plantada, a la qual ha assistit el regidor de Medi Ambient, Manel Romans, s’ha fet a la riba esquerra del Ges, aigües amunt del Pont de Malianta. Un cop feta la plantada, tots els participants han gaudit d’un esmorzar de coca amb xocolata. L’activitat ha comptat amb el suport del Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis i l’organització de les regidories de Medi Ambient i Educació de l’Ajuntament de Torelló.

D’altra banda, tal com s’ha fet els últims anys, els dies 20 i 22 de març es celebrarà la Festa de l’Arbre amb les dues llars d’infants del municipi: el dia 20, amb la Llar d’Infants Blancaneus es plantaran llorers al pati; i el dia 22, amb els infants de la llar La Cabanya, es plantarà una perera de jardí a la zona del Parc de l’Skate.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]