21.03.2016 - 09:12
|
Actualització: 21.03.2016 - 10:12
Els ous ferrats que els infants poden menjar provenen de les gallines, l’hamburguesa, de la vedella i l’entrepà de llonganissa, del blat mòlt i del porc. La responsable de la Cooperativa La Plana, Anna Esmarats, ha explicat a l’ACN que la nova activitat que proposa el Mercat del Ram d’enguany va encaminada a fer que els nens i nenes es conscienciïn de la cadena que s’estableix entre allò que els seus pares els posen al plat i el seu origen. Segons Esmarats, l’activitat que s’ubica al Recinte del Sucre vol trencar la creixent “desconnexió” que existeix entre els dos extrems de la cadena a través de tallers en què s’alimenta a les gallines, es muny una vaca o es mol grans de blat a mà. Entre més d’un centenar d’activitats, el Mercat del Ram 2016, que ha començat aquest divendres i s’allargarà fins diumenge, també acull les tradicionals mostres de maquinària agrícola o les exposicions de bestiar boví i porcí.