Aquest cap de setmana, entra en funcionament la nova àrea d’autocaravanes de Torelló, situada al carrer del Ter. L’àrea, que forma part del Projecte Osona Territori Camper, disposa dels serveis d’un equipament d’aquestes característiques i té espai per acollir 12 autocaravanes.

El Projecte Osona Territori Camper, impulsat des del Consell Comarcal i una dotzena d’ajuntaments de la comarca, té com a objectiu crear una xarxa d’àrees d’autocaravanes que ofereixi als autocaravanistes els serveis necessaris per fer estada a la comarca, i conèixer tota la varietat de recursos i serveis que disposa cada un dels municipis i les seves àrees d’influència.

L’àrea d’autocaravanes de Torelló està emplaçada al carrer del Ter, disposa de dotze parcel·les per estacionar, born de serveis de càrrega d’aigua potable i buidatge d’aigües negres, zona de pícnic i dos borns de subministrament elèctric.

L’obertura de la nova àrea d’autocaravanes coincideix amb la celebració, aquest cap de setmana, de la cursa Pels Camins dels Matxos.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]