El Patronat d’Estudis Osonencs convoca per cinquena vegada el Premi Plana de Vic Jove per tal de premiar el millor treball de recerca de batxillerat d’interès per a la comarca d’Osona.

El Premi Plana de Vic Jove, convocat per primera vegada l’any 2013, té com a objectiu potenciar, distingir i visibilitzar els estudis realitzats en el marc del treball de recerca de batxillerat.

Són els centres els que poden seleccionar els treballs que consideren adequats per a presentar al Premi, i la dotació de 1.000€ es reparteix al 50% entre l’autor/a del treball i el mateix centre.

Hi poden optar tots els treballs de recerca de batxillerat elaborats per alumnes dels centres educatius de l’àmbit lingüístic català. Els treballs han de ser inèdits, fruit de la recerca individual o col·lectiva, i poden pertànyer a qualsevol disciplina, però el contingut ha de ser d’interès específic per a la comarca d’Osona.

El veredicte es farà públic durant la Festa Anual del Patronat d’Estudis Osonencs. Els treballs aspirants i la documentació requerida s’han de presentar abans del dia 31 de maig a la Secretaria del Patronat (Biblioteca Episcopal, carrer de Santa Maria, núm. 1, 08500 Vic).

El Premi Plana de Vic Jove rep el suport de la Institució Puig-Porret. Fundació Privada Catalana que col·labora en tasques d’assistència social, beneficència i de promoció de la cultura.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]