30.11.2015 - 22:48
|
Actualització: 30.11.2015 - 23:48
El restaurant Can Jubany de Calldetenes ha acollit aquest dilluns l’acte de celebració dels seus 20 anys. A l’acte hi han assistit prop de tres-centes persones amics de Nandu Jubany i Anna Orte, entre els quals hi havia reconeguts cuiners, periodistes gastronòmics, clients, proveïdors, amics…
La celebració ha constat de dues parts (un dinar i un sopar) per acollir tots els convidats a Can Jubany. En tots dos casos, l’equip Jubany ha servit una selecció gastronòmica per repassar alguns dels principals plats que han sortit de la cuina de Can Jubany els darrers anys.
Nandu Jubany i Anna Orte han agraït als assistents la seva presència i han destacat que “aquest restaurant que vam somniar ara fa 20 anys és una realitat gràcies a tots els que, com vosaltres, ens han donat suport i acompanyat. El nostre equip, els clients, els amics… Aquests són els autèntics protagonistes d’aquest aniversari”.
L’acte també ha servit per inaugurar dues noves dependències que s’han habilitat a Can Jubany: un espai exterior just a l’entrada del restaurant destinat a clients i un laboratori de I+D a la planta baixa del restaurant i just al costat de la cuina.
Nandu Jubany ha explicat que “necessitàvem un espai específic per poder treballar noves creacions i l’hem creat a tocar de la cuina, però en una àrea separada. Així no entorpim la cuina de Can Jubany quan treballem en innovació”.
Durant l’acte s’ha presentat el diari dels 20 anys de Jubany, creat conjuntament amb l’equip del diari Ara. Seguint les seccions tradicionals d’un diari generalista, la publicació recull l’evolució del projecte Jubany des de diferents perspectives. Podeu consultar-lo clicant aquí.