El proper cap de setmana del 18 i 19 de març, una desena d’agrupaments d’Acció Escolta de Catalunya participaran en una gran trobada als terrenys d’acampada d’El Solà, a Sant Quirze de Besora, que aplegarà més de 600 persones.

L’activitat, ambientada en una història que parla d’un accident químic que ha provocat la transformació sobtada de la població en zombis, pretén incidir en la sensibilització sobre els riscos i les problemàtiques de la contaminació mediambiental. Els infants i joves participants hauran d’organitzar-se, treballar en equip i superar diverses proves per tal de combatre els efectes tòxics i revertir la situació tot buscant solucions per tal de preservar la natura en bones condicions.

Diumenge tindrà lloc un dinar de germanor i un acte públic per commemorar el 15è aniversari de l’associació, actualment immersa en un procés que pretén unificar tot el moviment escolta català en una sola entitat. L’ocasió comptarà amb la presència de Marta Vilalta, Directora General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, i representants de l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora, així com d’antics membres i fundadors de l’entitat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]