Carles Puigdemont inaugura l’ampliació de la fàbrica de Liquats Vegetals a Viladrau

  • Aquesta aposta de futur comporta la creació de 50 llocs de treball, una ampliació de 16.000 m2, una inversió de 25 milions d’€, i poder passar d’una producció de 80 milions de litres/any a poder-la doblar amb la culminació de l’ampliació

VilaWeb
Pep Comeres
29.05.2017 - 10:31
Actualització: 29.05.2017 - 12:31

El President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha inaugurat aquest divendres, dia 26 de maig, l’ampliació de la fàbrica que l’empresa Liquats Vegetals té a Viladrau. Aquesta aposta de futur comportarà la creació de 50 llocs de treball, una ampliació de 16.000 m2, una inversió de 25 milions d’€ i poder passar d’una producció de 80 milions de litres/any a poder-la doblar amb la culminació de l’ampliació.

Han assistit a l’acte el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget; de l’alcaldessa de Viladrau, Margarida Feliu i d’altres representants del consistori osonenc; del Vicepresident del Consell Comarcal d’Osona, Josep Maria Freixanet; del President de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé; així com de l’equip directiu de la companyia, encapçalat per la Directora General, Laura Erra. També han assistit representants empresarials i de la societat civil de la població i la comarca.

La Directora General de la companyia ha significat que “la visió del meu pare, Josep Maria Erra, fa 26 anys, i el treball de tot el nostre equip humà, han fet possible arribar avui aquí i fer créixer una empresa que promou una alimentació saludable en base a una concepció holística de la salut: cos, ment i esperit”.

Carles Puigdemont ha felicitat a tota la família que forma l’empresa “per aquest projecte extraordinari, un exemple de la indústria catalana que ens agrada i que hem de projectar a la resta del món”.

L’alcaldessa de Viladrau, Margarida Feliu, ha manifestat: ”és un orgull que un municipi com Viladrau es facin projectes com aquest, que són un autèntic model de sostenibilitat”.

A l’actual planta de producció de Liquats Vegetals, creada el 1991, hi treballen 180 persones. Entre tots han fet d’aquesta fàbrica un referent tecnològic i en innovació per aconseguir que les begudes 100% vegetals Yosoy, Yosoy +Bio, Monsoy i Almendrola siguin un referent en el mercat de l’alimentació sana i equilibrada.

A l’actual planta de Viladrau es recicla el 99% de tots els subproductes derivats de la fabricació, i es tendeix a la reducció en un 20% dels recursos energètics i hídrics mitjançant la implantació de sistemes tecnològics més eficients. Les noves instal·lacions també apostaran per aquest compromís.

Tecnologia i producció 100% pròpia

La companyia ha desenvolupat la seva pròpia tecnologia patentada per tal d’extreure tot el sabor i tots els nutrients dels ingredients. A l’aigua natural simplement li afegeix “més natura”, com cereals, llegums o fruits secs, en la quantitat més equilibrada per al nostre cos.

L’aigua pura de muntanya no només hidrata, sinó que també fa que el cos funcioni com un rellotge, amb minerals i elements naturals. Així, les begudes comercialitzades per la companyia han aconseguit convertir-se en un dels pilars bàsics de l’alimentació equilibrada per a totes aquelles persones que apostin per portar una vida més sana sense renunciar al sabor.

Des dels seus orígens fa més de 25 anys, Liquats Vegetals segueix uns principis molt clars, que queden reflectits en el seu Manifest:

1. El teu benestar, la nostra raó DE SER.
2. Sabors autèntics, sabors DE VERITAT.
3. NO als transgènics.
4. Amants DE LA NATURA.
5. SOM 100% Veggies.
6. QUALITAT, QUALITAT i més qualitat.

Sobre Liquats Vegetals

Des de 1991, Liquats Vegetals produeix saludables i saborosos productes vegetals sense transgènics, evitant o minimitzant l’ús d’additius, i des d’un entorn únic: la seva planta ubicada a Viladrau (Girona), al Parc Natural del Montseny. Fetes directament amb aigua de muntanya barrejada amb soja, arròs, ametlla o civada, les seves begudes han merescut la confiança dels consumidors pel seu excepcional i autèntic sabor i per la seva elaboració 100% vegetal, sempre que es pot sense additius. La seva facturació el 2016 va ser de 56,8 milions d’euros.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any